Opel Onderhoud bij Autoservice Huls

Opel 5+ Service

Exclusief voordeel voor myOpel leden.

Wij besteden graag tijd en aandacht aan elke Opel. Dus ook als uw Opel ouder is dan 5 jaar. Daarom hebben wij voor uw Opel ouder dan 5 jaar een exclusieve aanbieding voor myOpel leden: u ontvangt nu 10% korting op originele Opel onderdelen en arbeidsloon wanneer u uw Opel bij uw Opel dealer laat repareren of onderhouden.

 

Exclusief voor myOpel:
Meer informatie over myOpel en meteen gebruik maken van het Opel 5+ Service aanbod bij uw dealer? Registreer u dan hier voor myOpel en ontdek een scala aan nieuws en voordeel.
Opel maakt Duits rijden ook in onderhoud bereikbaar door u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen te bieden. De Opel Service Beurt staat garant voor maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs!

Posted in Nieuws Autoservice Huls.